Aloe Vera v Ginekologiji

Aloe Vera v Ginekologiji predstavlja protivnetne in protimikrobne lastnosti.

Uspešno odpravlja različne vrste vaginalnih okužb ter genitalnega herpesa.

Okužbe so lahko bakterijske, virusne, glivične in kvasovke, kot so herpes, candida in Trichomonas.

Kalifornijski zdravnik Robert Picker ugotavlja, da Aloe Vera uspešno pomaga pri različnih ginekoloških vnetjih.

Uporabniki Aloe Vere imajo bogate izkušnje z različnimi primeri izginulih cist, ran materničnega vratu in vnetja jajčnikov.

Uporaba Aloe Vere v ginekologiji je pokazala dobre rezultate. Z uporabo različnih izdelkov Aloe Vere za zunanjo uporabo in uživanje gela Aloe Vere so ginekološke težave preprosto izginile.

ALOE VERA GEL

Aloe vera gel Rastlina Aloe Vera ima mesnate liste. V notranjosti listov je gel, ki ima edinstveno biokemijsko strukturo. Vsebuje več kot 250 bioaktivnih sestavin in 20 aminokislin. V samem alojinem gelu so vsi vitamini, minerali, polisaharidi in encimi uravnoteženi.

Zaradi same sestave in uravnoteženosti samega Aloe Vera gela, so znanstveniki potrdili, da ima Aloe Vera koristne učinke na zdravje.

Ena najkoristnejših rastlin je Aloe Vera, saj razen blagodejnih učinkov, ki jih ima na našo kožo vsebuje tudi sestavine, ki pomagajo pri čiščenju organizma. Prav tako pa regulira tudi naš imunski sistem, da se uspešno brani pred boleznijo.

Nobena zdravilna rastlina nima toliko zdravstvenih učinkov, kot jih ima Aloe Vera.

ALOE BERRY NECTAR

Aloe berry nectarTa napitek iz Aloe vsebuje vse hranljive vrednosti Aloe Vera gela, ki mu je dodana brusnica in jabolko.

Brusnica je zelo koristna za čiščenje sečil in hkrati bogata z C vitaminom. Jabolčni sok vsebuje C in A vitamin ter kalij.

še posebej se priporoča osebam, ki imajo težave z odvajanjem vode, bolezni gripe, kot tudi vsem fizično oslabljenim osebam. Prav tako ga imajo radi otroci.

Uporaba: Eporablja se pri alergijah in astmi, boleznih sečil, anemiji in slabokrvnosti, težavah z ledvicami in prostato,  ginekoloških bolezni, kemoterapijah, epilepsijah, za okrevanje po težkih boleznih.

FOREVER MULTI MACA

Multi macaMaca, znana tudi kot Lepidium Meyenii, je enoletna rastlina, ki raste na osrednji perujski planoti. Užitni koren, ki spominja na redkev, je glavni vir hrane za lokalno prebivalstvo.

Ženske v Južni Ameriki že več tisoč let uporabljajo maco, da bi izboljšale vzdržljivost, preprečile utrujenost in zmanjšale stres. Maca lahko poveča ženski libido.

Maca vsebuje tudi aminokislino arginin, ki lahko pomaga pri plodnosti in aktivnosti pri moških.

Forever Multi-Maca združuje legendarno perujsko maco z drugimi učinkovitimi zelišči in izbranimi sestavinami v eni od najboljših tovrstnih prehranskih dopolnil.

Prav tako je v času menopavze potrebno nahraniti ženske hormone in na ta način zmanjšati stranske učinke menopavze, za kar se prav tako priporoča Maca.

FOREVER LYCIUM PLUS

Forever LyciumPrebivalci Azije tisoč let koristijo plodove liciuma in sladkega korena za vzdrževanje zdravja.

LYCIUM BARBARUM je rastlina, kater njena dolga tradiciija potrjuje njeno učinkovitost. Uporablja se proti staranju, za krepitev organizma, izboljšanje vida in za lepšo kožo. Uspešno se koristi tudi pri opeklinah, čirih in ozeblinah. Čisti kri, od znotraj navzven regenerira celice, in popravlja poškodbe prostih radikalov.

V današnjem času se koristi tudi za premgovanje stranskih učinkov pri kemo in radioterapiji.

LICORIS (kitajski sladki koren) je zdravilna rastlina, ki se na Kitajskem najpogosteje priporoča in je ena najbolj iskanih rastlin.

V zadnjem desetletju je objavljenih več sto znanstvenih raziskav o licorisu.

Uporaba: pri vseh vrstah tumorja in karcinoma, miomih in cistah, vnetjih ledvic, jetrih, prostate, pri levkemiji, zastrupitvi z zdravili in drogami, v ginekologiji, pri alkoholni odvisnosti, za krepitev organizma, pri opeklinah in ozeblinah.

ALOE VERA GELLY

Aloe vera gellyAloe Vera Gelly je gostejša varianta gela, ki ga pijemo.

Aloe Vera Gelly je sestavljena iz 100% stabiliziranega gela in E vitamina.  Gel deluje pomirjujoče. Kot sestavina čistemu gelu so dodane tudi alge, ki dajejo koži mehkobo in gladkost.

Gelly koristimo pri problematični in razdraženi koži. Zaradi svoje sestave jo lahko mažemo tudi direktno na odprte rane.  Zaradi dobre absorpcije v kožo, pospešuje proces celjenja in regeneracije kože.

Gelly koristimo pri vbodih insektov, opeklinah, odrgninah in modricah ter odprtih ranah pri bolnikih z dijabetesom. Gelly je učinkovit tudi pri mozoljih, pleničnem izpuščaju, hemeroidih, psoriazi, virusnih bradavicah, dekubitusu, bolečem zobu in dlesnih. Hitro odpravi bolečine, vnetja in otekline.  Svojo uporabnost pa je dobil tudi v ginekologiji.

Pred nanosom gela svetujemo uporabo Aloe First spraj  ter nato večkrat na dan dobro vmasirati Aloe Vera Gelly.

FOREVER B12 PLUS

B12Znano je, da je Vitamin B12 neobhoden za proizvodnjo rdečih krvničk še posebej pri nosečnicah.

Pomembno vlogo ima pri razvoju dojenčkovih možganov in živčnega sistema. Nepogrešljiv je v procesu sinteze beljakovin in ogljikovih hidratov kot tudi za katabolizem maščobnih celic.

Vitamin B12 s folno kislino na zelo kompleksen način sodeluje v metabolnem procesu v našem telesu.

BLOSSOM HERBAL TEA 

Blossom herbal teaČaj je mešanica zdravilnih zelišč ter cveta Aloje in je zelo zdrav za celotno družino. Ne vsebuje kofeina in teina.

Okus mu dajejo: kitajski cimet, klinčki iz Madagaskarja, oreščki iz Jamajke, kitajski ingver, kamilica, kardamom, cimetovec, lupina grenkega pomarančevca, list robide in cvet aloje.

Priprava:

1 vrečko na eno skodelico vroče vode pijemo pri : nespečnosti, povišani telesni temperaturi in zastoju tekočine v telesu.

V vseh ostalih primerih pripravimo 1 vrečico čaja z 2 litroma vode.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.