Forever B12 Plus

Forever B12 Plus – popolna mešanica vitamina B12 in folne kisline

Forever B12 Plus je odlična kombinacija esencialnih hranil, ki združujejo vitamin B12 s folno kislino z uporabo časovne formule, ki omogoča metabolične procese, vključno z delitvijo celic, sintezo DNK, nastajanjem rdečih krvnih celic in pravilno delovanje živcev. Vitamin B12 ali cianobarbalmin je edini vitamin, ki vsebuje kobalt.

Odkrili so ga leta 1928 kot prehranski dejavnik, ki preprečuje pogubno anemijo. S folno kislino deluje tako, da zniža raven homocisteina v telesu.

Forever B12 Plus poskrbi za razvoj vašega otroka že od prvega dne spočetja

Nega otrok se začne v materinem trebuhu. Nosečnice in ženske, ki načrtujejo nosečnost, morajo vsakodnevno jemati Forever B12 Plus, ker je folna kislina v prvem trimesečju nosečnosti ključnega pomena za razvoj ploda in pomaga ženskam, ki želijo zanositi. Potrebna folna kislina zmanjša tveganje spontanega splava in poškodbe nevralne cevi pri otroku ter prirojeno motnjo, kot je spina bifida. Z to edinstveno formulo zaščitite otroka in zagotovite dovolj folne kisline za zdrav razvoj!

Forever B12 Plus pomaga preprečevati anemijo, bolezni srca in srčni napad. Spodbuja absorpcijo hranil in se je izkazala kot učinkovita pri problemih spanja. Ta prehranski dodatek je zelo varen za uživanje, saj se obe sestavini dobro prenašajo tudi v večjih količinah. Forever B12 Plus je obvezen dodatek v vegetarijanski ali veganski prehrani, saj se vitamin B12 najpogosteje nahaja v živalskih virih.

Druge sestavine B12 so: dekstroza, dikalcijev fosfat, hidroksipropil metilceluloza, mikrokristalna celuloza, stearinska kislina, magnezijev stearat.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.