Forever Multi-Maca

Maca, znana tudi kot Lepidium Meyenii, je enoletna rastlina, ki raste na osrednji perujski planoti. Užitni koren, ki spominja na redkev, je glavni vir hrane za lokalno prebivalstvo.

Maca je bila zelo cenjena že več kot 2000 let v Peruju. Legenda pravi, da so Inkovi bojevniki pojedli svojo muco za moč in vzdržljivost, preden so šli v boj. Španske osvajalce so imenovali “seks rastlina Inkov”, kar bi pomenilo, da imajo visoko vrednost pri dvigu libida. Danes je bolj znana kot perujski ginseng. Sodobne raziskave kažejo, da maca spodbuja libido, spolno moč in energijo.

Ženske v Južni Ameriki že več tisoč let uporabljajo maco, da bi izboljšale vzdržljivost, preprečile utrujenost in zmanjšale stres. Perujci so začeli jemati maco pri starosti 3 let in ostajajo močni, plodni in produktivni ter zelo trpežni v globoki starosti. Maca lahko poveča ženski libido. Za najboljše rezultate jo je treba zaužiti vsak dan.

Hranilna vrednost sušene korenine mace je velika, kot zrna riža in pšenice. Vsebuje 60% ogljikovih hidratov, 10% proteinov, 8,5% vlaknin in 2,2% maščobe. Svetleča moč ženske spolne moči je možna s koreninami v visoki koncentraciji proteinov in vitalnih hranil. Večina vsebnosti proteinov v maci je v obliki aminokislin, ki so potrebne za številne funkcije v telesu, vključno s spolno funkcijo in plodnostjo. Potrebne so tudi za proizvodnjo snovi, ki prenašajo signale na živčni sistem in igrajo pomembno vlogo v procesu spolnega vzburjenja in fizične zmogljivosti med spolno aktivnostjo. Najpomembnejše aminokisline, ki jih te snovi potrebujejo, so fenilalanin, tirozin in histidin, vse tri pa najdemo v maci v znatnih količinah. Maca vsebuje tudi aminokislino arginin, ki lahko pomaga pri plodnosti in aktivnosti pri moških.

Forever Multi-Maca združuje legendarno perujsko maco z drugimi učinkovitimi zelišči in izbranimi sestavinami v eni od najboljših tovrstnih prehranskih dopolnil.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.