Aloe Berry Nectar

Aloe Berry Nectar

Forever Aloe Berry Nectar se lahko pije s hrano ali samostojno. Njen nenavaden okus je popolnoma naraven. Narejena je iz mešanice svežih brusnic in sladkih, zrelih jabolk. Brusnice imajo sposobnost čiščenja urinarnega trakta. Poleg tega vsebuje veliko količino C vitamina. So naravni vir piknogenola, močnega antioksidanta, ki je še posebej učinkovit pri ohranjanju kolagena. Jabolčni sok je znan po vsebnosti A in C vitamina ter kalija in pektina.

Z dodatkom fruktoze, naravnega sadnega sladkorja, sladkost zadostuje za zadovoljitev odraslih in otrok.

Aloe Vera gel je odličen za kožo, imunski sistem in ima pomembno pomoč prebavnemu sistemu, medtem ko je dodajanje antioksidanta vitamina C v službi zaščite celic pred oksidativnim stresom.

Sestava Aloe Berry Nectarja je: stabiliziran gel Aloe Vera 90,7%, vitamin C (askorbinska kislina), citronska kislina kot regulator kislosti, naravni koncentrat jabolčnega soka 4%, fruktoza, naravni koncentrat brusnice 2%.

Forever Aloe Vera Gel se sterilizira brez konzervansov. Pripravljen je izključno iz notranjega lista rastline. Pakirano v Tetra Pak s šestimi 100% recikliranimi plastmi, ki so bolj trpežne kot plastenke in ne pokajo na hladnem.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.