Forever Lycium Plus – za ohranjanje zdravja

Forever Lycium Plus je prehransko dopolnilo, ki služi kot vir antioksidantov, bioflavonoidov in drugih koristnih fitonutrientov. Liči, kitajsko sadje, ki se že stoletja uporablja, se je izkazalo za učinkovito pri izboljšanju polti in ohranjanju energije in dobrega vida.

Bogat je z aminokislinami, beljakovinskimi sestavinami in vitamini, liči je na Kitajskem znan kot “gin tonic”. Tradicionalno se uporablja za ohranjanje zdravja na več načinov. Sldki koren velja za najbolj razširjeno zeleno rastlino na Kitajskem. Vsebuje več kot 150 kemičnih spojin, ki so se izkazale kot večslojno delovanje.

Najpogosteje se uporablja kot dodatek k drugim zeliščem, njegova glavna naloga pa je spodbujati učinkovit učinek tega zelišča. Zaradi tega je idealen dodatek za liči.

Flavonoidni ekstrakt sladkega korena je koncentrirana oblika bioflavonoida. Narejen s postopkom, ki odstrani večino glicirizina, izjemno sladke sestavine sladkega korena včasih povzroči neželene stranske učinke.

Po sodobnih raziskavah so bioflavonoidi v sladkem korenu med najmočnejšimi antioksidanti, ki so jih do sedaj odkrili.

Druge sestavine zdravila Forever Lycium Plus so: makro-kristalna celuloza, celuloza, stearinska kislina, magnezijev stearat.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.