FAB Forever Active Boost

Vsi vemo, kako izčrpljujoč je naš hiter način življenja, začenši z delom, roki, šolo, nogometom, nakupom, ohranjanjem gospodinjstva do ostalih del. Kako lahko kdorkoli celo ima energijo za to ves čas? FLP je našel rešitev za vas, ko ste na ničli in nam ponudil FAB Forever Active Boost, naravno energijsko pijačo.

FAB Boost se razlikuje od drugih energijskih pijač, ker nam daje najhitrejšo in najtrajnejšo energijo.

Neposredno ojačanje prihaja iz guarane, ki je naravni dodatek, ki je zelo priljubljen v Braziliji, medtem ko je dolgoročna energija začela z ADX7 tehnologije, lastniška mešanica adaptogenih zelišč, vitaminov, aminokislin, elektrolitov in drugih prehranskih dopolnil, ki so bili izdelani v sodelovanju z vodilnimi ruskimi športnimi znanstveniki in raziskovalci.

ADX7 je pomagal ruskim tekačem in športnikom, da so na olimpijskih igrah osvojili več kot 130 medalj.

FAB je hiter in osvežujoč način za dvig energije in pripravljenosti skozi ves dan. Ponovno vas bo poživil, tako da boste imeli moč in koncentracijo, da naredite vse, kar morate narediti čez dan.

FAB Forever Active Boost sestava: saharoza, dekstroza, ksilitol, citronska kislina, naravna aroma, stabiliziran aloe vera gel, taurin, soda citrat, kalijev citrat, Glucuronalactone, L-glutamin, ekstrat semen Guarane, adaptogene rastline.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.