Forever Pomesteen Power – močan antioksidant

Forever Pomesteen Power – oskrbuje organizem z  antioksidanti

Forever Pomesteen Power je rešitev namenjena oskrbi našega telesa z antioksidanti, ki preprečujejo naše nezadovoljive prehranjevalne navade. Je močna prehranska dopolnitev, ki deluje antioksidacijsko in se bori proti prostim radikalom z dvema najbolj učinkovitim plodovoma, ki jih najdemo v naravi granatno jabolko in mangosten.

Ti dve vrsti sadja nudita bogato prehransko hranilo, visoko raven ksantona ter vsebuje še druge antioksidante. Xanthon je tako močan nutrient,ki z osvobajanjem prostih radikalov  pomaga našemu imunskemu sistemu, da ohrani moč in zdravje. Sijajni sadni sok vsebuje tudi hruške, maline, borovnice in robide.

Zaščiten je s patentom, poleg ekstrakta grozdnih semen, ta sok predstavlja popolno antioksidacijsko formulo.

GLAVNE SEATAVINE:

Mangostin je bil pred kratkim odkrit na zahodu, vendar so dobesedno na stotine raziskovalnih člankov o mangostinu iz vsega sveta. To je tropsko sadje, ki je največji posamezni vir ksantonov (antioksidantov). Že stoletja se uporablja v antični medicini, kot so Ayurvedski zdravilci in kitajska medicina. Medtem ko večina ljudi ve o antioksidativnih učinkih vitaminov C in E, se veliko manj zavedajo neverjetnega potenciala antioksidantne moči ksantona, ki jo najdemo v tem sadju.

Granatno jabolko imenujemo tudi novo super sadje. Polno je antioksidantov, vitaminov A, C, E, kalija, folne kisline in železa. Znanstveniki pravijo, da lahko pomaga ljudem s srčnimi obolenji, rakom in problemi staranja imajo antiaging učinek. Živčni estrogeni fitoestrogeni lahko zmanjšajo menopavzni in postmenopavzalni sindrom, vključno z vročinskimi valovi. Je ena redkih rastlin, ki vsebujejo snovi, podobne estrogenom.

Izvleček grozdnih semen je znan kot močan antioksidant, ki ščiti telo pred prezgodnjim staranjem, boleznimi in propadanjem. Številne znanstvene študije o izvlečku grozdnih semen kažejo na ugodne učinke proantocianidinov, zlasti na zaščito telesa pred poškodbami zaradi sončnega sevanja, ugodnim vplivom na viskoznost, fleksibilnost sklepov, arterij in drugih telesnih tkiv ter ugoden vpliv na krvni obtok zaradi krepitve kapilar, ven in arterije.

Študija ameriških znanstvenikov na Univerzi v Kentuckyju potrjuje, da komponenta grozdnega semena uničuje levkemijske celice.

S takšnimi sestavinami moč Forever Pomesteen Powera ni vprašljiva. Priporočeni dnevni odmerek je 30 – 60 ml z gelom Aloe Vera za dobro zdravje, dolgo življenje in dobro kondicijo.

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.