Forever Aloe Vera gel

Forever Aloe Vera gel

Aloe Vera je že stoletja znana kot najbolj razširjena rastlina za zdravljenje, celjenje, splošno vzdrževanje zdravja in povečano življenjsko energijo.

Vsebuje več kot 75 hranljivih sestavin, 200 drugih spojin, vključno z 20 mineralov, 18 aminokislin, 8 nenadomestljivih aminokislin, 12 vitaminov in mineralov. Forever Aloe Vera gel je najbližje naravnemu, čistemu gelu iz rastline. Ohranjanje vseh hranil v prvotni obliki je bilo doseženo z stabilizacijo gela in izjemno hitro obdelavo po obiranju listov.

Aloe Vera ima naravne sposobnosti čiščenja, ki pomagajo prebavnemu traktu, absorbirajo hranila iz hrane, ki jo jemo, v krvni obtok in hkrati spodbujajo rast bakterij. Edinstven polisaharid, acemannan in druga hranila Aloe pomagajo pri podpori imunskega sistema. Pravzaprav je acemannan ena ključnih oznak, ki jih IASC uporablja za označevanje kakovosti Aloe Vere in Forever Aloe Vera Gela. Vsebina je skoraj dvakrat večja od zneska, ki je potreben za pridobitev certifikata.

Forever Aloe Vera Gel se obdeluje sterilno brez konzervansov. Pripravljen je izključno iz notranjega lista rastline. Pakirano v Tetra Pak s šestimi 100% recikliranimi plastmi, ki so bolj trpežne kot plastenke in ne pokajo na hladnem.

Forever Aloe Vera Gel je prvi gel Aloe s certifikatom mednarodnega znanstvenega sveta za Aloe Vero – International  Aloe Science Council, s čimer je ta izdelek pristen čist izdelek narave. Predstavlja enega najbogatejših prehranskih dopolnil, ki so na voljo na trgu.

SESTAVA: stabiliziran Aloe Vera gel 99,7%, askorbinska kislina (vitamin C), citronska kislina.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.