Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme

Aloe Body Conditioning Creme je idealen partner z Aloe Body Tonerjem, ki vam daje občutek mehkobe in prožnosti vaše kože.

Body Conditioning Creme in Body Toner, v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in redno vadbo, učinkovito pomagajo zmanjšati nastanek celulita.

Obstaja veliko razlogov za pojav celulita. Motnje hormonskega ravnovesja in visoke ravni estrogena prispevajo k njenemu nastanku kot tudi motnjam v sistemu krvnega obtoka.

Dodatki prehrani, ki jih svetujemo za ohranjanje krvožilnega sistema so Nature-Min, Absorbent-C, A-Beta-Care. Aloe Body Conditioning Creme stimulira potkožno cirkulacijo in tako pomaga pri razbijanju zaostale tekočine in mastnih oblog, ki povzročajo celulit.

Gosta in blaga krema je bogata z izvlečki evropskih zelišč (bršljan, medvejka, belo grozdje, preslica), ki kožo navlaži. Uporablja se za masažo telesa in se lahko nanaša na boke in noge. Po toniranju ta nemastna in hranljiva krema zagotavlja koži bleščeč sijaj in odličen občutek.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.