Forever Alpha-E Factor

Forever Alpha-E Factor

Sredstvo za obnavljanje videza kože, s svojimi bogatimi sestavinami izboljša videz vaše kože, kot noben izproban proizvod. Vlaži kožo od znotraj in vam daje izreden občutek mehkobe za mladosten videz vaše kože.

Ta lahka pomirjujoča tekočina obogatena z dodatkom vitaminov A, C in E, olje semen borage in bisabola. Je antioksidant, ki deluje proti škodljivim učinkom prostih radikalov, ki povzročajo 80% naših kožnih težav. Baza Alpha-E Factora je naš čisti stabilizirani gel Aloe Vera s svojimi prednostmi.

Te posebne sestavine so na edinstven način povezane v en izdelek:

Vitamin E (kot tokoferol acetat) – “kožni vitamin”, antioksidant, ki izboljša elastičnost in vlaži kožo z zmanjšanjem njenega luščenja.

Vitamin C (kot askorbinski palmitat) – antioksidant, ki izboljša elastičnost. Prav tako pomaga preprečevati pojav brazgotin.

Lecitin – izvrstno sredstvo,ki pomirja kožo in izboljša njeno prožnost.

Olje semen Borage (Borago officialis) – hrani kožo z Alpha-linolensko kislino (esencialnimi maščobnimi kislinami), ki pomaga ohranjati vlago.

Bisabolol – naravna, pomirjujoča sestavina z lahkim vonjem citrusov, primerna za občutljivo kožo.

Caprylic triglicerid – naravno sredstvo iz kokosovega olja, ki vlaži kožo, brez, da bi jo mastila, kot nekatera druga olja.

Olje sojinih klic – izboljša teksturo in vlago kože z antioksidativnimi lastnostmi.

Te naravne sestavine so kombinirane s snovmi, ki vlažijo in emulgirajo kožo ter tvorijo enega od izdelkov z najširšim spektrom učinkov, ki so se do sedaj pojavili na trgu.

NAČIN UPORABE:

Nekaj kapljic nanesite na obraz ali vrat in nežno vtrite z blazinicami prstov. Za maksimalne rezultate nanesite Alpha-E Factor in Alluring Eyes, nato R3 Factor in Recovering Night Creme ali Firming Foundation Lotion.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.