Forever A-Beta-CarE

Forever A-Beta-CarE je esencialna formula, ki združuje vitamine A (beta-karoten) in E skupaj s selenom. Selen je mineralni antioksidant. Antioksidanti so potrebni v boju proti prostim radikalom, kemičnim molekulam, ki v telo vnašajo različne onesnaževalce in poškodujejo zdrave celice.

Vitamin A igra pomembno vlogo pri vidu, rasti kosti, razmnoževanju in delitvi celic. Pomaga vzdrževati površinske strukture oči in dihalnih poti, urinskih in črevesnih kanalov. Forever A-beta-CarE je posebej oblikovan prehranski dodatek, ki oskrbuje telo z vitaminom A v obliki beta-karotena.

Telo pretvarja beta-karoten v vitamin A v tankem črevesju med prebavo ali po potrebi, kar zmanjšuje tveganje prevelikega odmerka vitamina A, ki je lahko strupen, če ga jemljemo v prekomernih količinah. Beta-karoten je znan tudi kot antioksidant, zaradi česar je idealen dodatek vitaminu E in selenu.

Vitamin E je topen v maščobah in je odličen prehranski dodatek zdravi koži. Prav tako ščiti vitamin A in esencialne maščobne kisline pred oksidacijo v celicah telesa in tako preprečuje degeneracijo tkiva.

Selen je mineral, element v sledovih in eden najmočnejših antioksidantskih hranil, ki deluje v sinergiji z vitaminom E in beta karotenom. Učinkovit je pri ohranjanju zdrave kože, las in zdravih oči. Nedavne raziskave kažejo, da je selen bistven za zdravje moških.

Ostale sestavine Forever A-Beta-CarE so: rafinirano sojino olje, želatina, glicerin, vosek, prečiščena voda, rožmarin v prahu, olje korenja, sojin lecitin, izvleček črnega rogača.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.