Forever Absorbent – C

Vsakodnevno uživanje vitamina C je povezano z dobrim zdravjem. Znanost potrjuje to dejstvo. Dokazana je serija pridobljenih koristi dnevnega uživanja tega najbolj priljubljenega vitamina.

Absorbent-C je močan antioksidant, ki je del obrambnega sistema pred škodljivimi učinki prostih radikalov. Je koristen dodatek koži, saj spodbuja nastajanje medceličnega kolagena, ki ohranja zdravje in elastičnost vezivnega tkiva.

Vitamin C je topen v vodi, zato se presežek izloča iz telesa z telesnimi tekočinami. Človek ne more samostojno sintetizirati vitamina C v telesu, zato ga je potrebno vzeti s hrano, pijačo ali prehranskimi dopolnili, kot je absorbent – C.

Obstaja jasna potreba po zadostnih količinah vitamina C. Dokazano je, da ena cigareta uničuje 25 mg vitamina C. Stres, zdravila in škodljivi učinki okolja močno izčrpavajo telo, zato potreba po C vitaminu narašča. Pomanjkanje C vitamina lahko povzroči popokane kapilare in krvavitev dlesni.

Absorbent-C in ovsena kaša sta izjemen prehranski dodatek. Združuje dva vitalna hranila v en priročen izdelek. Ovsena kaša se uporablja za lažjo absorpcije vitamina C. Ta mešanica je edinstven sistem, ki združuje 500 mg ovsene kaše s polnim 60 mg vitamina C v vsaki tableti.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.