Forever Nature-Min

Forever Nature-Min je napredna multimineralna formula, ki uporablja nove, naravno razpoložljive mineralne oblike za maksimalno absorpcijo. Vsebuje minerale in elemente v sledovih, ki so popolnoma uravnoteženi in omogočajo maksimalno učinkovitost.

Z uporabo mineralnih baz naravnih plasti, ki se nahajajo na morskem dnu, morskih rastlinah in živali v obliki  kelata, Nature-Min vsebuje večino mineralov, ki jih najdemo v človeškem telesu.

4% naše telesne teže sestavljajo minerali, ki jih najdemo shranjene na dnu morja. Ker naš organizem ne more samostojno proizvajati mineralov, jih je potrebno vnašati s prehrano.

Minerali v telesu opravljajo tri funkcije. Nekateri, kot so kalcij, fosfor in magnezij, so sestavni deli kosti in zob. Druge so topne soli, ki pomagajo nadzorovati sestavo telesne tekočine v celicah. Minerali, kot sta železo in hemoglobin – metaloprotein, opravljajo druge vitalne funkcije. Delajo z encimi in beljakovinami, ki so bistveni za porabo in zbiranje energije.

Forever Nature-Min je odličen pripravek, s katerim boste v organizem vnesli minerale in elemente v sledovih, ki so potrebni za zdrav in uravnotežen življenjski slog.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.