Forever ProX2

Beljakovina je ključna za uravnavanje telesne teže in pri telesni vadbi, saj pomaga pri okrevanju in rasti mišic. Brez sladkorja in glutena je ForeverProX 15 g visoko beljakovinska ploščica iz treh vrst izolatov sojinih beljakovin in koncentriranih in izoliranih beljakovin sirotke.

Soja in sirotka sta popolni beljakovini, kar pomeni, da imata v naši prehrani vse potrebne aminokisline.

Forever ProX2 je na voljo v dveh okusih. Slasten okus cimeta vsebuje ovseno kašo brez glutena, prelito z belo čokolado, čokolada pa ima okusno hrustljavost.

Obe ploščici vsebujeta vitamin A, kalcij in železo. Železo je pomembno pri vadbi, saj pomaga pri vnosu kisika v telo. Forever ProX2 ima 2 grama vlaken, podobnih inulinu, in posebno vlakno, ki se podvoji kot prebiotik. Protein plus prehranska vlakna pomagajo pri izgradnji mišic z odličnim okusom.

Vsebujejo sojo in mleko.

Forever PROX2 se lahko zaužije kot prigrizek, ki pomaga nadzorovati apetit. Uporabljajo se lahko tudi kot dodatna beljakovina pred ali po treningu. Čokolada Forever PROX2 in cimet sta odlična izbira jutranjih prigrizkov ali kot del zajtrka za povečanje ravni beljakovin in energije ter hiter prigrizek skozi ves dan.

 

 

 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.