Forever Ginko Plus – “Tonik za možgane”.

Forever Ginko Plus je edinstvena mešanica štirih kitajskih rastlin. Ekstrakt listov Ginka bilobe, njegova glavna sestavina, je kombinirana s kitajskimi zelišči za močan učinek – Ganoderma gob reishi, jagode Schisandre in posušene Fo-Ti.

Pridobite svojo kreativnost z Ginko bilobo, legendarnim “možganskim tonikom”, znanim že več kot 5 tisočletji.

Drevo Ginko pravijo, da je najstarejše drevo na svetu. Živi neverjetno dolgo, pogosto več kot 1000 let in je izjemno odporen na glive in žuželke. Ginkgo biloba je eden izmed najbolj priljubljenih zeliščnih dodatkov, ki so na voljo v Evropi in Severni Ameriki.

Ekstrakt listov vsebuje flavonoide in terpenoide, ki krepijo kapilare in delujejo kot antioksidanti. Ginko je znan po svojem delovanju saj povečuje pretok krvi v možgane. Zato je izjemen “tonik za možgane”.

Druge sestavine Forever Ginko Plus so:
  • mikrokristalinizirana celuloza,
  • trikalcijev fosfat, celuloza,
  • stearinska kislina,
  • kroskarmelozni natrij,
  • magnezijev stearat.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.