Forever Living Products – Izdelki Za Vaše Zdravje

Forever Living Products (FLP) je podjetje s sedežem v Arizoni (ZDA), ustanovljeno leta 1978.

Predsednik in generalni direktor je Rex Maughan.

Po patentiranju izdelka in izdelavi delovnega načrta je 13. maja 1978 opravil prvo srečanje, da bi seznanil svoje sodelavce z njegovimi poslovnimi priložnostmi in začel osvajati trg.

Podjetje deluje na področju zdravstvenega varstva, nege, lepote in zdrave prehrane.

FLP danes deluje v več kot 150 državah po svetu in je največji pridelovalec, predelovalec in distributer Aloe Vere. Nasadi Aloe vere v ZDA, Mehiki in na Karibih presegajo površino 250.000 hektarjev.

Letna prodaja po vsem svetu presega 2 milijardi ameriških dolarjev.

Forever Living Products je poleg proizvodnje in distribucije izdelkov na področju zdravstvenega varstva, lepotne nege in prehrane razširil svojo ponudbo tudi s čebeljimi izdelki.

FLP je lastnik največjega objekta za proizvodnjo naravnih čebeljih izdelkov iz puščave Sonora v Arizoni.

Forever Living Products od leta 1978.

Forever Living Products je podjetje, ki se širi in njegovo uspešno poslovanje temelji na delu milijonov neodvisnih distributerjev po vsem svetu.

Danes so se uresničile sanje gospoda Rexa Maughana, ki so se začele v sedemdesetih letih.

Ustvarite tudi vi svoje sanje in ohranite zdravje z uporabo izdelkov FLP. FLP deluje v več kot 160 državah po vsem svetu in uspešno osvaja tržišče, kar je razumljivo glede kakovost in učinkovitost izdelkov.

V zadnjih 40 letih se je FLP posvetil trženju najboljših naravnih virov za zdravje in lepoto ter ga delil s svetom. Naša popolna družina pijač aloe vere, izdelkov za nego kože in kozmetike prinaša izredne lastnosti aloe po vsem svetu.

Dodajte ga v našo celotno paleto prehranskih dopolnil in čebeljih izdelkov, in imate popoln sistem za naravno doseganje boljšega zdravja in lepote. Tukaj v Forever Living Products imamo vse vaše najljubše izdelke.

Forever Living Products se je posvetil iskanju najboljših naravnih sestavin za zdravje in lepoto ter jih ponudil svetu.

Zelo smo ponosni, da milijoni ljudi po vsem svetu koristijo naše izdelke in obljubljajo nenehno prizadevanje za kakovost in odličnost, da zagotovijo, da bodo še naprej zagotavljali tisto, kar potrebujete za ohranitev vitalnosti, ki si jo zaslužite!

Kaj je Aloe Vera izdelek od Forever Living?

Aloe vera cveti v vročih in suhih podnebjih in mnogi ljudje napačno zamenjajo Alojo za kaktus, vendar je Aloja dejansko član družine lilij. Ostane vlažna, ko druge rastline umrejo in zaprejo pore, da se prepreči izguba vlage.

Obstaja več kot 200 vrst aloe, vendar je vrsta Aloe Barbadensis Miller (aloe vera) uporabna za človeštvo zaradi svojih uporabnih lastnosti.

Starodavni zapisi kažejo, da so koristi aloe vere znane že tisočletja. Njegove terapevtske lastnosti se uporabljajo že več kot 5000 let. George Ebers je prvič odkril, leta 1862, v egiptovskem papirusu iz leta 1500 pred našim štetjem.

Grški in rimski zdravniki so jo uporabljali v veliki meri kot zdravilno zelišče. Raziskovalci so ugotovili, da sta tudi kitajska in indijska kultura uporabljali aloe vero.

Egipčanske kraljice so jo uporabljale za iskanje fizične lepote. Aloe rastline so omenjene tudi v Svetem pismu, in legenda pravi, da je Alexander Veliki osvojil otok Socotra v Indijskem oceanu za pridobitev aloe rastline za svoje ranjene vojake.

Vendar pa je pojav dokumentirane medicinske znanosti v zahodnem svetu in premik oblasti na bolj zmerne podnebne razmere povzročila zmanjšanje uporabe in razpoložljivosti aloe vere.

GARANCIJA KAKOVOSTI

FLP izdelki imajo KOSHER certifikat kakovosti in ISLAM certifikat, ki omogoča uporabo teh izdelkov v islamskih državah.

Najpomembnejše pa je zagotavljanje kakovosti Mednarodnega znanstvenega sveta Aloe (IASC), katerega oznako nosi vsak proizvod, kot garancija, da je aloja najvišje kakovosti na svetu in da je sestava in kakovost dnevno nadzorovana.

Uprava za prehrano in zdravila (FDA) je odobrila uporabo proizvodov v medicini pri čemer je treba vedeti, da je ameriška agencija za hrano in zdravila (FDA) ena najstrožjih zavodov za nadzor živil in zdravil na svetu.

Forever Living Products je podjetje, ki ga je podjetje BUAV priznalo, kar pomeni, da med razvojem in testiranjem ne izvajamo poskusov na živalih

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.