Fields of Greens

Feelds of Greens  bo vašemu telesu zagotovil vitamine, minerale, beljakovine, aminokisline, encime, antioksidante in klorofil, ki vam primanjkuje.

Z današnjim sodobnim življenjem in udobjem hitre hrane pogosto zanemarjamo hranljive in sveže prehranske proizvode.

Forever Living Products vam ponuja enostavno rešitev za “praktično prehrano” v enem samem izdelku; Fields of Greens

Pogled na seznam sestavin v tem izdelku razkriva bogastvo hranil, posebej formuliranih za nadomestitev primanjkljaja hranil v naši prehrani.

Združuje mlado ječmenovo travo, ki vsebuje kalcij, kalij, magnezij, železo, natrij, baker, fosfor, cink in mangan. V svoji sestavi ima pšenično travo, ki vsebuje vitamine, minerale in elemente v sledovih, ter alfa-alfa, bogato z minerali, vitamini A, B6, E in K.

Poleg tega je doda paprika v prahu, ki pomaga ohranjati zdravje krvožilnega sistema in  za povečanje energije in ohranjanje zdravja celotnega organizma.

Druge sestavine Filds of Green so: med, sorbitol, magnezijev stearat, stearinska kislina, diatomejska zemlja.

 

 

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.