Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Regeneratorji za lase Aloe Vera in Jojoba so obogateni s kompleksi vitamina B, makadamijo, jojobinim oljem in eteričnimi olji sivke sivke, ki dajejo vašim lasem več kot do sedaj mehkobe, sijaja in prožnosti.

Olje makadamije vsebuje več nenasičenih maščobnih kislin kot oljčno olje, ki še dodatno vlaži lase.

Aloe Jojoba Conditioning Rinse je idealen v kombinaciji z Aloe Vera in Jojoba šamponom za lase. Z dodajanjem čistega eteričnega olja  sivkine iz najčistejših virov v Bolgariji dodatno nahranimo lase in jih naredimo briljantne. V kombinaciji s sončničnim oljem, ki vsebuje visoko vsebnost linolne kisline, smo pridobili dodatno hidracijo, gostoto, sijaj in mehkobo.

Učinkovita kombinacija Aloe vere in jojobe, neguje lase in daje občutek svežine in izgled svilene elegance.

Glevni sestavini smo dodali sestavino, ki neguje lase in odstrani statično elektriko, ki je pogosto ustvarjena v vaših laseh.

Druga sestavina prekriva lasišče, daje trdno čvrstost in mehkobo, odstranjuje razpokane vrhove in pušča čist, razkošen videz.

Zaščitna plast ostane na laseh po pranju in pomaga preprečevati prekomerno sušenje in poškodbe las

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.