Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo

Aloe Jojoba Shampoo je nova izboljšana formula za vse tipe las.

Kot ste lahko opazili smo v novi formuli zmanjšali veliko število sestavin, saj so nove sestavine tako močne tudi v manjšem številu.

Namesto, da se naslanjamo samo na konvencionalne sestavine, ki dajejo učinkovito formulo, smo se odločili uporabiti moč saponina, ki je ključna sestavina naše najpomembnejše rastline  Aloe Vera Barbadensis , ki prispeva k močnemu penjenju.

Enako pomembna sestavina je jojoba, ki daje kreatiniziran učinek, ki vzdržuje naravno barvo in sijaj.

Ugotovili smo tudi, da je zelo pomembno hraniti lasišče in lase tekom šamponiranja, zato smo s ponosom dodali eterično olje sivke, ki sprosti nežen vonj, pomaga lasem sijati in hrani lasišče.

Na koncu smo dodali bogato šipkovo olje. Šipkovo olje je edino olje, ki v naravi vsebuje vitamin A in imavisoke odmerke vitamina C. šipkovo olje prinaša lasišču izjemno mehkobo in prožnost.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.