Matični mleček – Forever Royal Jelly

Matični mleček je mlečni izloček pridobljen iz žrela čebele delavke. Ta čebelja “super hrana” je še posebej pomešana z encimi in se daje kot hrana za vsako čebelo, ki ji je namenjeno, da postane matica.

To je ekskluzivna hrana matice med njenim plodnim življenjem, ki ji omogoča, da v štirih letih njenega življenja zleže do 3000 jajc na dan. Čebele delavke, ki jedo obični med, živijo samo 4-6 tednov.Cerebralne čebele, ki jedo redni med, živijo le 4 do 6 tednov.

Matični mleček vsebuje vitamine A, C, D in E in je naravno skladišče bogato z vitamini B-kompleksa. Glavna sestavina je vitamin B5 – pantotenska kislina, ena najpomembnejših sestavin v telesu, potrebna za sintezo in izgorevanje beljakovin, maščob, ogljikovih hidratov in nekaterih hormonov.

Matični mleček vsebuje vseh osem esencialnih aminokislin plus deset sekundarnih aminokislin in veliko količino mineralov: kalcij, baker, železo, fosfor, kalij, silicij in žveplo. Matični mleček vsebuje tudi nukleinsko kislino.

Forever Royal Jelly je bogat z beljakovinami in se proizvaja med proizvodnjo cvetnega prahu.

Naš matični mleček se zbira v suhih, izoliranih, visokih puščavskih območjih, kjer neokrnjena narava zagotavlja idealno okolje za naše čebelje panje. Jemlje se iz panjev in v istem trenutku suši v hkrati v ledenici, da se odstrani samo odvečno vodo, pri čemer ostanejo vsi vitamini, minerali, encimi in koencimi nedotaknjeni.

Forever Royal Jelly vsebuje matični mleček v prahu 250 mg, sorbitol, fruktozo, citronsko kislino, naravni pomarančni okus, stearinsko kislino, magnezijev stearat in kremeno zemljo.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.