Recovering Night Creme

Recovering Night Creme

Recovering Night Creme je glavna sestavina kolekcije Aloe Fleur de Jouvence. Vsebuje polisaharide in druge sestavine, ki vlažijo kožo in tvorijo zaščitni sloj proti izgubi vlage.

Naravni lipidi za bistveno ravnovesje olja in vode so pridobljeni iz gliceridov pšeničnih kalčkov, olja mareličnih koščic in jojobinih olj. Topljiv kolagen in hidrolizirani elastin sta potrebna za vzdrževanje strukture kože in zmanjšanje pojava gub v obrambi proti staranju.

Posebne sestavine za izboljšanje videza kože, iz naših zeliščnih izvlečkov in čebeljih pridelkov, najdemo tudi v tem pripravku. Sestavine, ki vlažijo kožo v Recovering Night Creme, izboljšajo videz in teksturo vaše kože. Uporablja se za nočno nego kože, medtem ko telo počiva, pomaga pri ” obnavljanju ” ‘Cveta mladosti’ – elastične, gladke in zategnjene kože mladostnega videza.

To je odlična, žametna krema, ki povrne polnost celo najmanjših gub, koža pa ostane prožna in pomaga ohranjati njeno elastičnost in vlago.

SESTAVA :

Stabilizirani gel Aloe Barbadensis ( stabilizirani*Aloe Vera gel), voda (aqua), gliceril stearat, stearinska kislina, propandiol, C12-15 alkil benzoat, hidrogenirani poli-izobuten, topni kolagen, trietanolamin, PEG-100 stearat, olje mareličnih koščic(Prunus Armeniaca), polisorbat 60, natrijeva hialuronska kislina, natrijev PCA, natrijev laktat, tokoferol (naravni vitamin E), skvalen, ekstrakt propolisa, pantenol (provitamin B5), ekstrakt kamilice (Chamomilla  Recutita), glukoza glutamat, gliceridi iz pšeničnih kalčkov, askorbinska kislina (vitamin C), cetil alkohol, alantoin, 1,2-heksandiol, fenoksietanol, kapril glikol, sorbinska kislina, metil izotiazolinon, parfum.

NAČIN UPORABE Vsako noč pred spanjem, po čiščenju, nanesite nočno kremo na konicah prstov in nežno razmažite po celotni površini obraza in vratu, dokler ne nastane tanek, neprekinjen film.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.