R3 Factor

R3 Factor

Ta izdelek pomaga ohraniti naravno vlažnost kože, obnoviti njeno elastičnost in obnoviti videz. R3 Factor Skin Defense Creme® je bogata zmes stabiliziranega gela Aloe vere, topen kolagen, alfa-hidroksi kislina (AHA), obogatena z vitaminom A in E za zdravo kožo.

Pomagajte vaši koži ohraniti naravno vlago, ohranite njeno odpornost in obnovite videz z R3 Factor Skin Defense Cream – bogato kombinacijo stabiliziranega aloe vere gela, topnega kolagena in alfa-hidroksi kisline, povečanih z vitaminov A in E (bistvenega pomena za ohranitev zdrave kože) .

Alfa-hidroksi kisline so pridobljene iz naravnih rastlinskih virov, imenovanih tudi sadne kisline.

Glikolno kislino dobimo iz sladkornega trsa, limonsko iz agrumov, vinsko iz grozdja in jabolčna kislina se nahaja v jabolkih.

Te sadne kisline skupaj ustvarjajo eksfolijante, ki odstrani odmrle celice s površine kože z raztapljanjem naravnih lepljivih snovi, ki preprečujejo odstranjevanje mrtvih celic.

Te celice so ovira za kreme, ki kožo navlažijo, z odstranitvijo pa pridemo do mladih celic, ki prispevajo k sijaju in svetlejši barvi kože.

Ker celoten proces pomlajevanja kože traja 3-4 tedne, bo celoten učinek faktorja R3 viden šele po tem časovnem obdobju.

Kreme, ki temeljijo na sadnih kislinah, so danes najpomembnejša sredstva za nego kože. Kombinacija AHA kislin z blažilnim učinkom Aloe, krema za zaščito kože R3 Factor Skin defense Creme zagotavlja prvo zaščito v boju proti škodljivim učinkom časa in ohranjanju mladostnega videza kože.

Uporaba:

Po čiščenju obraza nanesite na obraz, vrat in druga področja po potrebi. Za najboljše rezultate uporabite kremo zjutraj in zvečer. Nato lahko uporabite Firming Foundation Lotion (učvrščujoč losion) za podlago in / ali ličila ali Recovering Night Creme (zvečer).

 

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.