Aloe Fleur de Jouvance – Rehidrating toner

Aloe Fleur de Jouvance – Rehidrating toner

Rehidrirajoča formula tonerja, ki ne vsebuje alkohola in ne izsuši, vsebuje naravno aloe vero in hamamelis, skupaj s posebnimi vlažilci v rastlinskih izvlečkih za izboljšanje tona kože. Vsebuje tudi kolagen in alantoin za kondicioniranje celic.

Rehidrirajoči toner je blagi izdelek, ki se uporablja za odstranjevanje vseh sledi čistilnih sredstev, ličil, nečistoč in mrtvih neživljenjskih celic s površine kože, kar zagotavlja optimalno končno čiščenje in toniranje, da se pore zaprejo. Toner odstrani ostanke maščobe in umazanije, hkrati pa revitalizira kožo, ki je popolnoma čista, gladka, uravnotežena in stimulirana. Rehidracija je zagotovljena, ko je koža nežno očiščena.

Volumen 118ml

Vsako jutro in zvečer nanesite rehidrajoči toner. Opazili boste, da je vaša koža čista in kondicionirana, z ožjimi porami, ki dajejo koži gladek videz.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.