Forever Cardio Health s CoQ10 – za srce in krvne žile

Forever Cardio Health s CoQ10 je posebna formula, ki se enostavno topi v gelu Aloe Vera in vsebuje tri prehranske dodatke, ki so pomembni za srčno-žilni sistem.

Ohranja zdravo raven homocisteina, vir koencima Q10, ki spodbuja boljšo celično aktivnost in zagotavlja antioksidante, ki so pomembni za delovanje srca. S skupnim delovanjem te sestavine spodbujajo zdravje srčno-žilnega sistema.

Encim CoQ10 se proizvaja v našem telesu in je bistven za delovanje celic, vključno s srcem in krvnimi žilami. Koncentracije CoQ10 s staranjem padejo, potem pa jih najbolj potrebujemo.

Forever Cardio Health vsebuje vitamine B6, B12 in folno kislino, ki pomagajo vzdrževati raven homocisteina pri normalnih vrednostih.

To pomaga ohranjati normalno delovanje srca in krvnih žil.

Forever Cardio Health vsebuje tudi zeliščne izvlečke, za katere so študije potrdile, da se uporabljajo za izboljšanje delovanja srčno-žilnega sistema, in sicer: seme grozdja, ingver, bosvelija in oljčni listi.

Ta sestava vključuje minerale, ki so koristni za delovanje srca: magnezij, krom, lecitin, ki podmaže krvne žile in mobilizira maščobe ter močne antioksidante: vitamine C in E.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.