Forever Artic Sea

Forever Artic Sea vsebuje verodostojno mešanico olja lignjev,ki je bogato z DHA, prečiščeno ribje olje Omega-3 in oljčno olje, bogato z oleinsko kislino. Ta edinstvena mešanica zagotavlja 33% več DHA na dan.

Poleg tega ustvarja popolno ravnovesje med DHA in EPA za doseganje optimalnega zdravja. Ko gre za omego, večina ljudi ne razlikuje pomembnosti ravnotežja. Skozi zgodovino, prehransko uravnotežena prehrana vsebuje zdravo razmerje omega 1: 1 do 1: 4 DHA: EPA.

Na žalost prehrana pogosto vsebuje nezdrave koncentracije Omega-6, ki najpogosteje izvirajo iz ocvrte hrane, rastlinskega olja, nadomestkov za maslo, maščoba živali, ki se hranijo z zrni, in drugih sodobnih predelanih živil.

Poleg tega veliko otrok ne uživa rib in omega-3 kislin, kar ustvarja nezdravo razmerje omega-6, Omega-3 pa je celo v razmerju 30: 1.

Ključ do zdravega odnosa DHA: EPA povečuje vnos Omega 3 in zmanjšuje vnos Omega-6.

Ampak, Forever Arctic Sea se ni izboljšal le v smislu povečanja skupne količine omega-3, temveč z bistvenim povečanjem količine DHA na enkratni odmerek.

DHA Omega -3 se naravno nahaja po vsem telesu, vendar ga je največ v možganih, očeh in srcu. Prehrana, kot je kalcij, ki je bistven za izgradnjo močnih kosti, DHA pa zagotavlja možganske celice, mrežnico, srce in druge dele živčnega sistema za razvoj in ohranjanje strukture.

Poleg tega je vnos DHA povezan z zmanjšanjem tveganja za duševno zaostalost zaradi staranja. Druge maščobne kisline ne kažejo te povezave.

Sestavine kapsul so: naravno ribje olje (sardele, losos in trske), olje lignjev, želatina, sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol, prečiščena voda, olje iz lignjev (mehkužci), oljčno olje, naravna aroma limone, naravna aroma limete, antioksidant: D-alfa tokoferol.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.