Forever Kids – multivitamini za žvečenje

Z multivitamini Forever Kids za žvečenje dajete otroku vse hranilne snovi, ki jih potrebuje vsak dan. Ti zabavni in okusni multivitamini zagotavljajo potrebne vitamine, minerale, ki so pomembni za železo in fitonutrijente, odrasle in razvijajoče se otroke, od starosti dveh let naprej.

Železo je nov dodatek k Forever Kids zaradi njegove vloge pri krepitvi imunskega sistema in razvoju kognitivnih sposobnosti. Železo, ki je pogosto primanjkljaj, prispeva k splošnemu stanju organizma. Fitonutrienti so prednostna hranila sadnega in rastlinskega izvora.

Naša nova izboljšana formula vsebuje več fitonutrientov iz nove, izboljšane mešanice sadja in zelenjave. Rezultat je briljanten multivitaminski okus, ki je zabaven za uživanje in dopolnjuje veliko število drugih prehranskih dopolnil, ki jih ponuja Forever Living.

Formula ne vsebuje umetnih barvil ali konzervansov. Fitonutriogena baza je narejena iz hranil, vključno z brokoli, špinačo, rdečo peso, korenjem, borovnicami, jabolki, brusnicami, paradižnikom in jagodami. Vašemu otroku in vam bo vabljiv okus grozdja.

Otroci, stari štiri in več let kot dodatek prehrani, jemljejo 4 tablete na dan. Otroci, stari od dve do štiri leta kot prehransko dopolnilo, vzamejo dve tableti dnevno pod nadzorom odrasle osebe.

Sestava tablet: rdeča paprika v prahu, paradižnik v prahu, jagodni prah, brusnični prah, Acai v prahu, mango v prahu, goji v prahu, granatno jabolko v prahu, borovničev prah, brokoli v prahu, špinača v prahu, ohrovt v prahu, rdeča pesa v prahu, korenček v prahu, buča v prahu, grozdje v prahu, jabolko v prahu, ekstrat acerole v prahu, zelje v prahu, rdeča čebula v prahu, sorbitol, ksilitol, naravne arome, citronska kislina, izvleček grozdja stearinska kislina, saharoza, silicijev dioksid, magnezijev stearat, guar gumi, maltodekstrin.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.