Forever Active Probiotic

Mikrobi so živi mikroorganizmi, ki obstajajo v našem telesu in igrajo pomembno vlogo v našem splošnem zdravju in dobrem počutju. Medtem ko so nekateri mikrobi slabi, jih je večina koristnih. Te “dobre bakterije” se imenujejo probiotiki, ki v grščini pomenijo “za življenje”.

Forever Living Products priznava pomembno vlogo, ki jo imajo ti koristni mikroorganizmi v zdravju ljudi, kot tudi potrebo po njihovi dopolnitvi s probiotično terapijo.

Ustvarjen, da pomaga zdravemu prebavnemu sistemu, Forever Active Probiotic je majhna kapsula, ki jo lahko zaužijemo in tako pomaga premagati neravnovesje, ki ga ustvarjamo z našo prehrano in načinom življenja, ki lahko nenamerno zmanjša količino naravnih probiotikov.

Forever Active Probiotic deluje predvsem v debelem črevesju, kjer sodeluje v procesu prebave. Pomaga sprostiti hranila za absorpcijo in tako pozitivno prispeva k normalni rasti in razvoju, saj pomaga ohranjati uravnotežen in zdrav organizem.

Ker so probiotiki sami po sebi zelo občutljivi, Forever Active probiotik uporablja posebno patentirano kombinirano tehniko v kapsuli, ki ščiti probiotike. Šele ko doseže želeno ciljno mesto v debelem črevesju, sprosti edinstveno paleto šestih koristnih mikrobov.

Probiotiki v Forever Active Probiotic po poreklu so iz rodov Lactobacillus in Bifidobacterium.

 

Lactobacillus zavira neželene organizme in jih varuje pred razmnoževanjem in nastanitvijo.

Bifidobacterium longum izvrže slabe bakterije, da bi se zmanjšale želodčno črevesne motnje.

Bifidobacterium lactis pomaga zmanjšati pH vrednost telesa in zavira neželeno rast bakterij.

Lacidobacillus rhamnosus pomaga zaščititi prebavni trakt tako, da nezaželeni mikroorganizmi ne morejo najti svoje baze.

Lactobacillus bulgaricus pomaga ohranjati tanko črevo čisto in uravnoteženo.

Lactobacillus planetarum ohranja esencialna hranila, vitamine in antioksidante, ki pomagajo obvladovati neželene snovi v naši prehrani. Danes je to edini stabilni probiotik na trgu, ki vsebuje 6 vrst koristnih mikrobov in ga ni potrebno hraniti v hladilniku.

Za Forever Activ probiotik je značilno to, da deluje skupaj z našim patentiranim  Aloe Veragelom.  Aloe Vera gel deluje kot prebiotik, ki spodbuja rast in zagotavlja idealno okolje za delovanje probiotika. Ne glede na to ali je vaš cilj spodbujanje zdravega prebavnega sistema ali izboljšanje absorpcije hranil in imunskih funkcij, dodajte Forever Active Probiotic v svoj dnevni program prehranskih dopolnil.

Ostale sestavine Forever Active Probiotic so:
  • palmino olje,
  • želatina,
  • glycerin,
  • sojin lecithin,
  • pectin.

Ne vsebuje kvasa, pšenice, glutena, koruze, mlečnih proizvodov in umetnih barvil.


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.