Forever Vitolize Woman

Forever Vitolize Woman dodatek prehrani za ženske

Neprijetnost zaradi PMS, menopavze ali neustreznih funkcij urinarnega trakta je lahko povezana s hormonskimi spremembami in posebnimi prehranskimi potrebami ženske.

Naravna mešanica sadja, bogata z antioksidanti, zdravilnimi zelišči, vitamini in minerali v Vitolize dodatku prehrani za žensko vitalnost, je zasnovana tako, da zadovolji njihove specifične potrebe.

Zeliščna mešanica Vitolize zajema skrbno izbrana zelišča, vključno z jabolkom v prahu, pasijonke in schisandre. Vsaka od teh rastlin se že stoletja uporablja za doseganje hormonskega ravnovesja in podpira splošno zdravje žensk.

Te rastline so kombinirane s klinično dokazanim učinkovitim brusničnim prahom, pripravljenim v procesu, ki povečuje naravne koristne lastnosti cele brusnice.

Z edinstvenim patentiranim tehnološkim postopkom je brusnica zaščitena pred razpadom pod delovanjem želodčne kisline, s čimer hranila vnaša v spodnji del prebavil, kjer se absorbira v mehanizmu podaljšanega delovanja.

Ekskluzivna mešanica hranljivih sestavin VItolize vključuje skrbno izbrane in uravnotežene sestavine, ki zagotavljajo popolno podporo ženskemu zdravju in hormonskemu ravnovesju.

Magnezij, vitamin C in vitamin B so potrebni za proizvodnjo hormonov, vendar so zaradi stresa in zdravil, ki jih uporabljamo, prepogosto pomanjkljivi. Med drugim vključuje kontracepcijske tablete in hormonsko terapijo.

Ti vitamini so kombinirani s patentirano obliko železa in kalcija, dva bistvena minerala za zdravje kardiovaskularnega sistema ter zdravje kosti. Ta hranila so tako uravnotežena, da zagotavljajo popolno podporo zdravju žensk.

Druge sestavine Vitolize za zdravje žensk so: mikrokristalna celuloza, stearinska kislina, kroskarmeloza, natrij, dekstroza, trigliceridi srednje vrednosti in triazin citrat.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.