Avocado Face & Body Soap – vlaži in pomlajuje kožu

Avocado Face & Body Soap ljubi kožo, jo vlaži in neguje ter očisti z naravnimi lastnosti tega močnega sadja.

Naravne lepote se začnejo s čisto, zdravo kožo. Čista, zdrava koža se začne z naravo. Forever Living Products je 30 let vodilna v iskanju in izpopolnjevanju naravnih virov za mehko, gladko in lepo kožo.

Pravkar smo izpopolnili drugo kožo – avokado. Izdelan iz 100% čistega masla avokada, Avokado nudi pomoč za skoraj vse tipe kože.

Nežno očisti mastno kožo brez draženja, da so pore čiste in zdrave. Suho in občutljivo kožo pomirja in hitro prodira globoko v pore, jo hrani in vlaži. Zaradi tega, ker ima učinek vlaženja in čiščenja,  Avocado Face & Body Soap deluje tudi po nanosu.

Svež vonj limone je nežen opomnik, ki pomaga ohranjati kožo mehko, voljno in zdravo ves dan.

Sestava Avocado Face & Body Soap je:

Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Water (Aqua), Persea Gratissima (Avocado) Butter, Fragance (Parfum), Sodium Chloride, Titanium Dioxide (CI 77891), Glcerin, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etidronate, Iron Oxides (CI 77499), Yellow 10 (CI 47005), Red 4 (CI 14700) and Green 3 (CI 42053).


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.