Aloe Lips – z jojobo in čebeljim voskom

Pomirjevalne lastnosti Aloe Vera so idealne za nego vaših ustnic. Kombinacija aloe, jojobe in čebeljega voska sodi med najbolj kvalitetne sodobne izdelke za ustnice, ki so danes na voljo na trgu. Aloe Lips pomirja, neguje, hrani in navlaži spokane in suhe ustnice.

Ne glede na to, ali smučate, sončite ali uživate v svežem zraku, bo ta kompaktni izdelek vedno zlahka dosegljiv na dosegu roke. Če bi vaše ustnice govorile, bi želele Aloe Lips.

Sastava Aloe Lipsa je:

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Simmondsia Chinesis (Jojoba) Seed Oil, Petrolatum, Octyldodecyl Hydroxystearate, Beeswax, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Myrystyl myristate, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Ozokerite, Parfume, Allantoin, Propylparaben.


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.