Aloe Ever – Shield Deodorant

Aloe Ever – Shield, dezodorantna v stiku vam zagotavlja učinkovito celodnevno zaščito pred neprijetnimi vonjavami pod pazduho in jo lahko uporabite neposredno po tuširanju ali depilaciji z voskom brez pekočega občutka.

S povečanjem temperature in izpostavljenostjo pritisku bo ohranjanje občutka svežine od začetka dneva pozitivno vplivalo na vašo samozavest.

Forever Living Products je formuliral izdelek, ki ga je enostavno uporabiti, ne pušča sledi na oblačilih in povečuje dezodorantski učinek Aloe Vera, saj odpravlja sestavine, ki bi lahko ogrozile vaše zdravje.

Z dodatkom stabiliziranega gela Aloe Vere ta lahka mešanica sestavin ne vsebuje škodljivih aluminijevih soli, ki preprečujejo znojenje.

Sestava Aloe Ever – Shild deodorant stika:

propilen – glikol, prečiščena voda, natrijev stearat, stabilizirani gel Aloe Vere, vonj, triklosan

 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.