Aloe Vera

Aloe Vera je splošno ime ene določene vrste iz rodu Aloe.

Standard IASC navaja, da se lahko samo izdelki, ki vsebujejo acemanan ali beta 1-4 acetilirane glukomanane, natančno označijo kot Aloe Vera.

Acemannan je naravno prisoten polisaharid, ki je prisoten v aloe veri in se uporablja kot identifikator botaničnega sredstva z analitičnimi sredstvi.

Izdelki, ki ne vsebujejo acemannana, na podlagi tega standarda ne veljajo za prave aloe vere.

Aloe vera se goji po vsem svetu v zmernih podnebjih

Predelava:

glavni del rastline list aloe vera, se lahko predeluje na dva različna načina za proizvodnjo soka aloe vere.

  1. Listni sok Aloe vera je lahko narejen iz celotnih listov aloe vere in mletjem preko neke vrste maceracije. Običajno se uporablja encimska obdelava (kot je celulaza) za razgradnjo skorje in težjih materialov, nato pa se nastala brozga filtrira, običajno s filtriranjem z ogljem, da se odstranijo vsi drugi neželeni materiali, kot je aloe lateks (rumeni, grenki) degustacija ekstrudata, ki je močan odvajalec). Preostanek je sok aloe vere.
  2. Sredica lista Aloe vera  je narejen z odstranitvijo skorje pred predelavo, bodisi s strojno ali ročno, in nato izpiranje aloe lateksa. Preostali želatinast material v notranjosti lista se nato zmelje / zdrobi v sok aloe vere.
Kako vem, da izdelek res vsebuje Aloe Vero?

Aloe vera je splošno priznana in priljubljena sestavina, in mnogi izdelki na etiketi trdijo, da vsebujejo aloe vero.

Tako kot pri mnogih industrijskih panogah se lahko pojavijo tudi ponarejanje in zloraba.

IASC je od sredine osemdesetih let vodil program certificiranja, ki temelji na pečatu. Ta program skuša jasno identificirati izdelke na trgu, ki vsebujejo aloe vero, od tistih, ki jih ne.

Program vključuje inšpekcijske preglede proizvodnih obratov na kraju samem ter analizo surovin in končnih izdelkov z uporabo znanstvenih / analitičnih metodologij za natančno določitev prisotnosti aloe vere.

Izdelki s pečatom, ki so navedeni na seznamu certificiranih izdelkov na spletni strani IASC, so dokazali skladnost s temi parametri in dokazano vsebujejo aloe vero.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.