Forever Smoothing Exfoliator

Forever Smoothing exfoliator je namenjen nežnemu pilingu, ki izboljšuje tonus in teksturo kože s pomočjo bambusa, perlic jojobe, naravnega ekstrakta sadja in aloe.

Z vlažnimi prsti nanesemo zmerno količino na kožo in s krožnimi gibi nežno vtremo. Izogibamo se območjem okoli oči. Nato dobro umijte. Uporablja se 2-3 krat na teden.

Nežne lastnosti tega pilinga se nahajajo v njegovi sestavi: sok Aloe Barbadensis, voda, hidrogenirano olje jojobe, prah bambusovega stebla, ekstrakt grozdnega soka in mnoge druge sestavine, ki dajejo koži mehkobo, sijaj in prožnost.

Izogibajte se stiku z očmi, v primeru draženja oči pa temeljito sperite z vodo. Če se draženje ne umakne,  prenehajte z uporabo.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.