Aloe Bits n’ Peaches

Aloe Bits n’ Peaches

Ljudje po vsem svetu so že stoletja uporabljali Aloe Veru zaradi njenega vpliva na zdravje. Skupaj s čistim Aloe Vera gelom je Forever Living Products izdelal gel z dodanimi karotenoidi.

Ta sok vam ponuja užitek okusa in hkrati zagotavlja bogato hranilno vsebino. Pijača vsebuje 84,3% čistega gela Aloe Vera z 8% naravno stisnjene breskve, askorbinsko kislino – C vitamin, citronsko kislino, naravni koncentrat belega grozdja, fruktozo in naravno aromo breskev.

Forever Aloe Vera Gel se sterilizira brez konzervansov. Pripravljen je izključno iz notranjega lista rastline. Pakirano v Tetra Pak s šestimi 100% recikliranimi plastmi, ki so bolj trpežne kot plastenke in ne pokajo na hladnem.

Tako kot drugi napitki Forever je tudi ta osvežilna sadna alternativa odlična podpora prebavnemu sistemu, podpira in pomaga imunskemu sistemu ter ohranja zdravo kožo.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.