Sonya Deep Moisturising Cream

Sonya Deep Moisturising Cream

Sonya Aloe Deep Moisteruzing globoko vlažilna krema z izvlečkom borovega lubja je najnovejši dodatek k naši izjemni paleti izdelkov za nego kože Sonya. Ta globoko hidratacijska krema bo popolnoma absorbirala potrebe vaše kože po ustrezni vlagi.

Izvleček borovega lubja vsebuje naravne snovi, imenovane OPC (oligomerni proantociianidini), ki imajo nekatere najmočnejše antioksidativne lastnosti, ki so jih kdajkoli našli v naravi. Zato se izvleček skorje borovcev bori proti prostim radikalom, da bi ohranil in okrepil kolagen v koži, ki je najpogostejša beljakovina v telesu.

Izvleček čistega borovega lubja, v kombinaciji s čistim stabiliziranim gelom  Aloe Vere, ceramidi in najnovejšo generacijo vlažilnih snovi v naši novi Sonya Aloe kremi za globinsko hidracijo, pomaga ohranjati in globinskemu prodiranju vlage v površinske sloje kože za obnovo in ohranjanje mladostnega sijaja kože.

Sestava: sok listov Aloe Barbadensis (stabilizirani gel aloe vera), voda (aqua), propandiol, butilen glikol, olje iz semena Macadamia Ternifolia, C12-15 alkil benzoat, gliceril stearat, lauril laktat, sorbitol, dimetikon, semensko olje Heliantus Annuss (sončnično ), cetil alkohol, metil glicet-20, izostearil hidroksistearat, arginin, PEG-100 stearat, karbomer, ekstrat lubja Pinus Strobus (beli bor), glicerin, palmitoil tripeptid-5, ceramid 3, ceramid 6 II, ceramid 1, fitosfingozin, natrijev lauroil laktilat, ksantan gumi, natrijev hialuronat, fenoksietanol, metilizotiazolinon, parfum.

Navodila za uporabo: Za intenzivno, globoko vlaženje uporabite zvečer po serumu za hranjenje Aloe Vera. Odstranite plastični pokrov in ploščico pod pokrovom. Vzemite nekaj meric kreme iz posodice. S konicami prstov nanesite kremo na obraz in vrat, nato jo nežno masirajte v kožo.

Po vsaki uporabi merico in ploščo temeljito sperite s toplo vodo in posušite s čisto brisačo, preden ju vrnete na posodico, da bo pripravljeno za naslednjo uporabo.

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 

Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.