Infinite by Forever skin care kit

Ne morete ustaviti časa, vendar ga lahko upočasnite z najnovejšo in najnaprednejšo linijo izdelkov za pomlajevanje kože: “infinite by Forever™.

Izboljša videz kože, odstrani tanke linije in gube, zato ne razmišljajte o tradicionalnem načinu staranja.

Predstavljajte si, da je vaša koža nežna in mehka kot zrela sliva. Vlažna, napeta in gladka, sliva predstavlja mlado in zdravo sadje. Za razliko od svojega nasprotnika, suhe slive so polne vlage.

Zaradi staranja in vpliva zunanjih dejavnikov koža izgubi vlago in izgleda hitro izčrpana ter podvržena gubam in drugim znakom staranja.

S to linijo izdelkov lahko obnovimo vlago v koži, spodbudimo zdrav kolagen in zmanjšamo videz tankih linij in gub, zaradi česar je vaša koža videti kot sveže obrane slive.

Z močnimi sestavinami iz najboljših naravnih virov, kliničnimi preskusi in najnovejšimi znanstvenimi dosežki ter vlogo Aloe, je Infinite by Forever ™ revolucionarni izdelek proti staranju kože.

Infinite by Forever ™ sestavljajo štiri formule, ki se med seboj dopolnjujejo, z namenom krepitve kože, ki podpira lepoto notranjosti in zunanjosti, ter vas zapusti s sijajno, hidrirano in pomlajeno kožo.

Hydrating cleanser

Hydrating cleanser

Hydrating cleanser je izjemno močan izdelek, sestavljen iz naravnih sestavin, kot so jabolčni ekstrakt in njegove aminokisline ter maščobne kisline, pridobljene iz kokosa, z namenom povečanja hidratacije kože in efektom nežnega čiščenje umazanije in maščob brez sušenja kože. To nežno mleko za čiščenje obraza kožo ohranja vlažno, mehko in čisto, hkrati pa jo dela zdravo za nadaljnje procese njenega pomlajevanja.

 

Forever Firming SerumFirming serum

Klinično preizkušena sestavina, trifluoracetyl Tripepetide-2, tri-aminokislinski peptid, posnema naravne kožne procese z nalogo, da jo učvrsti in zmanjša videz finih linij in gub.

V kliničnih študijah je ta sestavina pri preskušancih močno povečala elastičnost kože. V kombinaciji z odličnimi naravnimi sestavinami, kot je naša patentirana Aloe, serum vlaži kožo in jo naredi gladko, čvrsto in kompaktno, z namenom, da koža izgleda mlajša.

 

Firming complex

Lepota je malo več kot samo koža – pride iz prehrane. Foreverjev prvi lepotni dodatek, ki naredi te dve klinični študiji, vam pomaga nadzorovati proces staranja kože. Ta kompleks predstavlja mešanico sestavin, kot so francoske melone, morski kolagen in fitoceramidi, ki omogočajo koži hidracijo, zmanjšujejo pojav globokih gub, povečujejo njeno elastičnost in svetlost.

Restoring cremeRestoring creme

Z več kot 15 sestavinami za nego kože, se ta krema hitro vpija in naredi kožo vlažno in gladko. Restore Crème združuje najnovejša znanstvena odkritja na področju nege kože, Aloe, močne antioksidante, kot so acai, nar, pa tudi mešanice eteričnih olj za pomlajevanje, s ciljem, da kožo nahranijo in jo pomladi. Kako se vam to zdi kot odziv na staranje kože?

Mogoče ste mislili, da poznate Alojo, vendar še nikoli do sedaj niste videli takšnih učinkov! Infinite by Forever ™ je namenjen za pomlajevanje kože od znotraj in od zunaj z revolucionarnimi formulami, ki imajo nalogo vlaženja kože, zmanjšujejo videz drobnih linij in gubic ter zvišujejo nivo kolagena, da se počutite bolje in lepše. Ta izdelek vsebuje tudi C vitamin, katerega naloga je vzdrževanje notranjih procesov in zdravja kože.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.