Forever Vision – za ohranjanje vašega vida

Forever Vision je prehransko dopolnilo, ki vsebuje borovnico, lutein in zeaksantin ter super antioksidante in druga hranila. Borovnica je priljubljena in tradicionalna rastlina, ki vam pomaga ohraniti vid in izboljšati cirkulacijo v očesu.

Lutein, znan karotenoid, ki ga najdemo v številnih vrstah zelenjave in sadja, pomaga zaščititi mrežnico. Zeaksantin in astaksantin  sta tudi karotenoida, ki sta zelo pomembna za zdravje makule.

Vid je dragocen zaklad in njegovo zdravje ni priporočljivo prepustiti slučaju. Čeprav lahko za izboljšanje splošnega zdravja jemljemo prehranska dopolnila, se nagibamo k dejstvu, da moramo vodit račun tudi o zdravju našega vida.

Druge sestavine  Forver Vision so: dikalcijev sulfat, mikrokristalna celuloza, natrijeva kroskarmeloza, stearinska kislina, silicijev dioksid.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.