Forever Garlic-Thyme – Česen in Materina dušica

Česen in materina dušica se uporabljata več tisoč let v prehrani. V egipčanskem papirusu iz leta 1500, pred Kr. Obstaja 22 zdravih načinov uporabe česna v prehrani. Danes začenjamo razumeti, kako delujejo.

Česen in materina dušica sta dva močna antioksidanta, ki se nahajata v Forever Garlic-Thyme v idealni kombinaciji, sta močno orodje za ohranjanje dobrega zdravja. Ko se česen nareže ali zdrobi, encimi tvorijo močno sredstvo. Raziskave so pokazale, da druge sestavine česna pomagajo metabolizmu pri izgorevanju maščob in ščitijo telo pred vplivom prostih radikalov.

Druge zdrave sestavine v tej gel kapsuli brez vonja vključujejo   in lecitin, ki pomagajo pri maščobni emulziji. Žveplove spojine v česnu vsebujejo tudi učinkovite lastnosti. Česen vsebuje germanij, element v sledovih, za katerega verjamemo, da spodbuja krepitev imunskega sistema telesa in selena, antioksidanta, elementa v sledovih.

Materina dušica vsebuje antioksidante tanin, fenol in timol tako imenovane Saponine. Druga učinkovita hranila, ki jih vsebuje Garlic – Thyme so: kalij, kalcij, magnezij, vitamini B in C.

Druge sestavine Garlic – Thyme so: repično olje, želatina, glicerin, lecitin, čebelji vosek, prečiščena voda, ekstrakt rožičev.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.