Forever Lean – blokira apsorbcijo maščob in ogljikovih hidratov

Forever Lean nam prinaša dve revolucionarni sestavini, ki lahko zmanjšata absorpcijo kalorij iz maščob in ogljikovih hidratov.

Prva od teh sestavin je edinstvena, ker absorbira maščobo in je pridobljena iz vlaken rastline Opuntia Ficus Indica, znana tudi kot indijske fige, mehiški kaktus ali opuncija.

Raziskave so pokazale, da ima ta edinstven izdelek zelo visoko sposobnost vezave maščob glede na druge vrste rastlin.

Druga edinstvena sestavina Forever Lean je beljakovina, ki izvira posebej iz zrna rastline belega fižola (Phaseolus vulgaris).

Ta beljakovina deluje tako, da upočasni absorpcijo sladkorja v tankem črevesu in začasno zavira aktivnost encimov, ki pretvarjajo škrob v sladkor.

Ti dve revolucionarni novi sestavini vam lahko skupaj pomagata pri iskanju za doseganjem idealne telesne mase, s čimer boste preprečili absorpcijo nekaterih maščob in ogljikovih hidratov, ki jih zaužijemo.

Tretja najbolj učinkovita sestavina  Forever Lean je kromov triklorid. Krom je zelo pomemben mineral v sledovih, ki pomaga telesu pri naravni sposobnosti uravnavanja krvnega sladkorja, deluje kot faktor GTF ali faktor tolerance za glukozo.

To je še posebej pomembno za normalno presnovo.

Da bi povečali učinkovitost tega dodatka, je pomembno, da se spomnite na potrebo po izgradnji zdravih prehranjevalnih navad in da redno vadite za najboljše rezultate vašega celotnega režima nadzora telesne mase.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.