Forever Bright- pasta za zobe

Forever Bright – zobna pasta vsebuje le najboljše naravne sestavine najvišje kakovosti. Primerna je tudi za vegetarijance, saj ne vsebuje sestavin živalskega izvora.

Aloe Vera je znana po svoji kakovosti in raznolikosti izdelkov, vključno z nego zob. Zobje bodo sijali z Forever Bright, eno izmed najboljših zobnih past na trgu.

Naravne arome peperminta in spearminta  naredijo v vaših ustih občutek svežine in čistoče. Kombinacija stabiliziranega  Aloe Vera gela in propolisa deluje pomirjujoče na desni in ustni sluznici in se lahko uporabi neposredno, ko je ščetkanje zob preveč boleče.

V letih raziskav razvoja in sodelovanju z znanstveniki in zobozdravniki je Forever Living posredoval informacije o optimalnem odstotku gela Aloe Vera, ki je potreben za učinkovito čiščenje zob. Rezultat je formula, ki osveži dih in beljenje zob, ne da bi poškodovala sklenino. Vaša družina bo uživala v izvrstnem okusu in občutila čistost ustne votline.

Mešanica izdelkov Forever Bright zobne paste je:

stabilizirani gel Aloe Vere, sorbitol, hidratiziran silicijev dioksid, glicerol, natrijev lavril sulfat, irski mah, vonj, propolis, natrijev saharin, natrijev benzoat, kompleks kompleks, ki zahteva hlorofilin.

Sestavine Forever Bright zobne paste:

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sorbitol, Hydrated Silica, GlycerinM Sodium Lauryl Sulfate, Chondrus Crispus Powder, Aroma, Propolis Extract, Sodium Sacharin, Ascorbic Acid, Citric AcidM Limonene, Linalool, Methylparaben, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.