Forever Hand Sanitizer – z aloe vero in medom

Forever Hand Sanitizer z aloe vero in medom je razkužilo, ki je zasnovano tako, da ubije  99,99% mikroorganizmov. Kožo neguje stabilizirana aloe vera, med jo hidrira in ji daje občutek mehkobe, med tem, ko se čisti. Vsebuje prijeten vonj limone in sivke.

Ko skušate ohraniti zdravje in zdravje svoje družine, so največji sovražniki tisti, ki jih ne morete videti. Aktivna družina pride v stik z vsem, vključno z veliko mikrobi.

Mora nam biti jasno, da aktivna družina lahko malo zelo malo naredi, da ne bi prišla v stik z mikroorganizmi, vendar obstaja način, da se jih lahko rešite. Forever Hand Sanitizer je majhna steklenička, ki prinaša mir.

Aktivna sestavina Forever Hand Sanitizer je etilni alkohol. Neaktivne sestavine so: voda, sok lista Aloe Vera Barbadensis, med, izopropilni alkohol, parfum, glicerin, tetrahidroksipropil, etilen diamin, akrilatni akrilat, krospolimer, tokoferil acetat, izopropil.

Velikost plastenke je 2 oz (65 g) in je popolna za nas, da je lahko kjerkoli in kadarkoli pri roki.

Izdelek je namenjen izključno za zunanjo uporabo.


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.