Forever Fast Break Bar

Forever Fast Break Bar ponuja 3 grame vlaknin v okusni hrustljavi teksturi

Če želite, uživati  v sladkosti in vaš prebavni sistem občuti prednosti beljakovin in vlaken, potem odvijte en Forever Fast Break.

Okusna čokolada, pokrita z arašidovim maslom, vam bo dala rajski okus. Vlakna so ključ do vašega zdravja na več področjih, vključno z energijo, ki traja dlje časa.

11g Forever Fast Break Bar je odličen nadomestni obrok za tiste, ki potrebujejo dodatno energijo. Količina beljakovin v baru je skoraj toliko kot količina beljakovin v dveh jajcih in to z 0 transmaščobami in 0 holesterola. Okrepljeno z vitamini in minerali ter drugimi dodatki, ki pospešujejo presnovo maščob in ogljikovih hidratov, daje popoln užitek in zadovoljstvo po medobroku ali manjšem obroku.

Ta odlična energijska ploščica vam bo pomagala doseči vaše zdravstvene in fitnes cilje.

Ne menjajte več kot dva obroka dnevno z Fast Break ploščico.


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.