Forever Calcium – za zdravje naših kosti in zob

Forever Kalcij zagotavlja klinično dokazane vrednosti kalcija, magnezija, cinka, mangana, bakra in vitamina C in D, ki pomagajo zagotoviti optimalno strukturo in funkcionalnost kosti.

Znanost je dokazala, da se s staranjem zmanjša sposobnost absorpcije kalcija. Nekatere študije so pokazale, da je naša sposobnost absorbcije kalcija iz prehrane zmanjšana za 60% od starosti otroštva do starosti.

Kaj lahko naredimo za izboljšanje zdravja naših kosti in zob?

Nova Foreverjeva  formula kalcija di-kalcijev malat, je najučinkovitejša pri ustvarjanju optimalne izgradnje kosti, saj ostane v krvnih celicah dlje časa in ne vpliva na ravnotežje Ph v želodcu.

Mineralna mešanica Forever Living Products je manjša in lažje prebavljiva kot prejšnja formula.

Izboljšan Forever Kalcij uporablja boljše oblike kalcija in drugih patentiranih mineralov, ki zagotavljajo maksimalno absorpcijo in biološko uporabnost telesa. Da bi to dosegli, je celovita dopolnitev tega dodatka bistvena za zaščito okostja.

Druge sestavine Forever Kalcija so:

silicificirana mikrokristalna celuloza, natrijeva kroskarmeloza, stearinska kislina, natrijeva karboksimetilceluloza, dekstrin, naravne arome, dekstroza, trigliceridi srednje verige, natrijev citrat.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.