Forever Active HA – ključ za vašo mobilnost

Forever Active HA je edinstvena oblika hialuronske kisline z nizko molekulsko maso z vlažilnimi in mazalnimi lastnostmi, poleg tega pa tudi ingverjevo olje in kurkuma, ki ga uvršča med najmočnejša prehranska dopolnila za “podmazanje” sklepov in vlaženja kože na trgu.

Hialuronska kislina (HA) je posebna beljakovina, ki jo proizvaja naše telo. Ko se staramo, naše telo proizvaja manj in manj HA. Z pomanjkanjem HA sklepi izgubijo naravno mazivo, koža postane hrapava in suha. Do nedavnega so hialuronska kislino dajali z injekcijo, ker je prebavni trakt ni mogel absorbirati v naravni obliki.

Zahvaljujoč Injuv® procesu lahko HA sedaj jemljemo oralno. Kitajski zeliščarji so že stoletja uporabljali ingver in kurkumo za pravilno delovanje sklepov.

S hialuronsko kislino z nizko molekulsko maso, močjo ingverjevega olja in kurkume, je Forever Active – HA ključ do mobilnosti.

Druge sestavine zdravila Forever Active – HA so: sojino olje, želatina, glicerin, rumeni čebelji vosek, maltodekstrin, prečiščena voda, cinkov oksid in lecitin.

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.