Forever Bee Propolis

Ko pomislimo na čebele, nam najprej padejo na misel med in cvetni prah. Vendar je to še ena zelo pomembna stvar, propolis, ki je lepljiva smola, ki jo izločajo drevesa. Čebele zbirajo in presnavljajo propolis, nato pa obdajo z njim svoje panje, da jih zaščitijo.

Propolis je tako učinkovit, da je notranjost panja včasih sigurnejša od večine operacijskih dvoran. Ime propolis izvira iz grške besede, ki pomeni “pred mestom”, kar pomeni, da propolis brani celotno skupnost čebel pred zunanjimi vplivi.

Propolis je star 5000 let. Asirci in Grki so ga uporabljali za ohranjanje zdravja. Vsebuje 22 aminokislin, kompleksov vitamina B in obogateno z dodatkom matičnega mlečka, Forever Bee Propolis pa je odličen način za ohranjanje naravne zaščite telesa.

Forever Bee Propolis se zbira na območjih z visoko nedostopnimi predeli, kjer ni onesnaženja. Za zagotovitev njegove čistosti se uporabljajo patentirane zbiralne posode za zbiranje propolisa. Forever Bee-Propolis je 100% naraven, brez konzervansov ali umetnih barvil.

Prav tako je odličen naravni prehrambeni izdelek, bogat z hranili, kot so vitamini, minerali, encimi, aminokisline in drugi elementi v sledovih.

Vsebina tablete:

čebelji propolis 500 mg, med, beljakovinski sojin izolat, rožič, kremena zemlja, mandljeva aroma, stearinska kislina, natrijev kromarameloza, matični mleček.

 

Sadržaj tablete:

pčelinji propolis 500mg, med, izolat sojina proteina, rogač, kremena zemlja, aroma badema, stearinska kiselina, natrijeva kroskarmeloza, matična mliječ.


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.