Forever Bee Pollen

V posebej izdelanih zbiralnikih iz nerjavečega jekla se zbira Forever Bee Pollen iz cvetov, ki pokrivajo tiste izolirana in nedotaknjena območja. To zagotavlja svežo naravno hrano velike prehranske vrednosti. Forever Bee Pollen je popolnoma naraven in ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil ali okusov.

Cvetni prah je prah cveta, ki ga čebele zbirajo in odnašajo v svoj panj za hrano. Brez cvetnega prahu ne bi bilo rastlin, dreves ali cvetja; celo mi smo odvisni od cvetnega prahu.

Forever Bee Pllen vsebuje veliko paleto hranil, potrebnih za ohranitev zdravja. Vključujejo vse sestavine vitamina B in vitamin C. Ker so topni v vodi, jih je mogoče jemati vsak dan. Bee Pollen vsebuje tudi vitamine D, E, K in beta-karoten-vitamin A, skupaj z mnogimi minerali, encimi in koencimi, maščobnimi kislinami rastlinskega izvora, ogljikovimi hidrati, beljakovinami in 22 aminokislinami, vključno z vsemi osmimi esencialnimi aminokislinami, ki jih telo ne more samo sintetizirati. Bee Pollen je eden najbolj popolnih prehranskih izdelkov, ki so dostopni  na tržišču.

Bee Pollen vsebuje tudi lecitin, ki je naravna sestavina vseh celic in podpira kurjenje maščob. Hranila v Forever Bee Pollen cvetnem prahu so lahko prebavljiva in se zlahka absorbirajo v človeško telo. Forever Bee Pollen pomaga tudi pri vzdrževanju zdravega krvo-žilnega, prebavnega, imunskega in živčnega sistema.

V tableti Forever Bee Pollen je 500 mg čebeljega cvetnega prahu.

Druge sestavine Forever Bee Pollen so: med, stearinska kislina, kremena zemlja, matični mleček.

Najprej vzemite majhno količino tablete, 1/4 tablete, da bi se zavarovali pred alergijskimi reakcijami, nato postopoma povečajte odmerek na eno tableto trikrat na dan.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.