Forever Awakening Eye Cream

Forever Awakening Eye Cream zmanjšuje videz otečenosti in temnih krogov. Znatno zmanjša nastanek gub. Oči so spočite, budne in mlajše.

Patentirane sestavine, ki temeljijo na peptidni tehnologiji, krepijo in pomirjajo občutljivo področje okoli oči, da vidno zmanjšajo videz linij, gub in temnih krogov. Awakening Eye Cream vsebuje tudi edinstveno sestavino, imenovano butilen glikol. Ta neverjetna sestavina je pokazala, da v samo 15 dneh zmanjša pojav očesne otečenosti in temnih krogov.

Albizia Julibrissin ekstrakt z Darutosidom je ena prvih sestavin te vrste, za katero se je pokazalo, da aktivira in zategne zgornjo veko. To pomeni, da ta močna kombinacija sestavin rešuje zgornje veke in nežno kožo okoli oči, da ustvari popoln učinek.

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.