Forever Marine Mask

Po dolgem delovnem dnevu ali naporni vadbi je lahko naša koža videti brez sijaja in suha. Dodatna vlaga in globinsko čiščenje sta primerni rešitvi za ohranitev in ponovno vzpostavitev mehkobe naše kože ter njene naravne strukture.

Forever Marine Mask skrbi za globinsko čiščenje in hkrati uravnava zdravo teksturo kože s pretokom naravnih morskih mineralov in alg, dopolnjenih z izjemnimi lastnostmi hidratacije in kondicioniranje, ki ga ima ekstrakt Aloe vera, med in kumare.

Pod vplivom te maske,  z globinskim delovanjem, ki jo je mogoče preprosto uporabiti, se bo naša koža osvežila in revitalizirala. Prav tako boste uživali v izjemni kakovosti naravnih sestavin, ki jih najdete v Forever Marine Mask.

Uporaba:

Najprej očistite obraz, nato nanesite Forever Marine Mask nežno navzgor in proti zunanjmu robu obraza. Izogibajte se oči.

Pustite, da se posuši 15-20 min in nato z mlačno vodo in mehko krpico odstranite masko.

Za optimalne rezultate uporabite masko najmanj dvakrat na teden.

 

 

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.