Aloe Moisturising Lotion

Aloe Moisturising Lotion

Vremenski pogoji, veter, onesnaževanje, iz dneva v dan vplivajo na vašo kožo. Zdaj jih lahko premagate z našim brezhibnimAloe Moisturizing Lotion.

Ta izjemen losjon ima edinstvene vlažilne lastnosti. Vsebuje kolagen in elastin, ki kožo ohranja gladko, mehko in elastično ter ohranja naravno pH ravnovesje.

Je gostejši od našega Aloe Lotiona in je idealen za obnavljanje izgubljene vlage in obnavljanje njenih mehkih in svilnatih občutkov. Aloe Moisturizing Lotion je odličen za obraz, roke in telo, pomaga pri boju proti škodljivim škodljivim vplivom onesnaževanja in okolja. Po nanosu in absorpciji losjona na kožo, lahko tako kot običajno nanesete ličila.

 

 


Naročite Forever Living Products izdelke v vaši državi!

        DOSTAVA V ROKU 2 DELOVNIH DNI!


 

Opomba: 
Ta internet stran je neodvisni poslovni partner podjetja Forever Living Products. Vsi priporočeni izdelki na tej strani so sestavljeni na osnovi večletnih izkušenj naših uporabnikov, in niso nadomestilo za priporočeno zdravstveno terapijo. Omenjeni dodatki prehrani na tej internetni strani niso nadomestilo ali zamenjava za uravnoteženo prehrano. 
Napišite odgovor

Nećemo objaviti vašu email adresu.